Mšené-lázně Fórum všeho lidu

neděle 19. října 2014

Odhalení - miliardy nepatří Kellnerovi, ale Klausovi !

 10,5 miliard USD

Boží mlýny melou pomalu, moc pomalu, ....................

Pošli dál, ať se co nejvíc lidí dozví, jaká "svoloč" nám tady vládla a dávala rozumy !!!



Hana Lena Jacobson:
Potvrzuji, že Václav Klaus je skutečným majitelem PPF Group v Holandsku, jehož majetek se odhaduje na 10,5 miliardy $. 
Petr Kellner, narozený 20. května 1964 měl v roce 1991 teprve 27 let, vzal na sebe úlohu „bílého koně“, kterému kruhy kolem V. Klause poskytly luxusní život za mlčení. Majetek tedy pochází z privatizace ČSSR po převratu v roce 1989, který soudruzi spolu s některými lidmi z OF a ODS do fondu „uklidili“.
Vše vycházelo dobře, Petr Kellner vystupoval jako miliardářský neviditelný duch a veřejnost tleskala úspěšnému podnikateli, chloubě tzv. možnostem, které „nové společenské zřízení“ skýtá každému z nás.
V. Klaus ovšem udělal strategickou chybu – po skončení prezidentského mandátu si „jel do Holandska zkontrolovat majetkové přístupy“ a z peněz PPF fondu si zakoupil zámeček, který mu nyní nahrazuje život na hradě. Médiím pouze vypustil zprávu, že zámeček mu daroval sponzor – Petr Kellner !

A spadla klec, rozeběhlo se vyšetřování na mezinárodní úrovni. Co se očekává? Nejdříve zmizení Petra Kellnera….

1 komentář:

  1. Tak přeci ... každý o pochyboval o majetku jediného člověka Kellenera a myslel si že to je "nandnárodní" společnost ... vida, nakonec je řešení toho rébusu daleko logičtější a jednodušší. Stovky lidí mi píší a i jiní zmiňují v telefonu, že jim tato převratná informace přišla v e-mailu ...

    OdpovědětVymazat