Mšené-lázně Fórum všeho lidu

středa 24. prosince 2014

Hodně pohody o Vánocích, zdraví, štěstí a spokojenosti 
do roku 2015 Vám všem přeje  
redakce KHM

=> Zde klikněte :-) 

* p.s. do nového roku máme pro vás, naše věrné čtenáře, opět jednu dobrou zprávu. Spustíme nový oficiální server, který nabídne řadu aktuálních informací z vašeho okolí. 
Současně v něm rovněž počítáme s tolik osvědčeným diskuzním blogem, kam by přistupovali i vámi zvolení zastupitelé a oproti tištěnému Obecnímu zpravodaji ML by opět přinášel nejen necenzurované články, ale rovněž mediální šoty a záznamy.
Další zajímavostí je, že stejný "časopis" bude vydáván, zatím s omezeným nákladem, v tištěné podobě; jehož počet bude odvislý zejména na zájmu vás - čtenářů.
Tím vyjdeme vstříc zejména starším obyvatelům, kteří nemají internet a nebo se tolik nevyznají v moderních technologiích.
Věříme že tímto přispějeme k postupnému šíření pravdy, svobody a demokratizace v obci Mšené-lázně i obcích okolních.

Děkujeme za vaši stálou přízeň - redakce KHM


Motto: "Proti pravdě srotili se šiky, ale válku s ní stejně nevyhrají" 

... aneb ať žije naše víra v pravdu  ..."Ab omnibus sua perspici probus cupit"


4 komentáře:

  1. A u nás zase jako každou zimu - sněhu jak na horách a nikde nová zemědělská technika a ani traktory radních - pohotovostní četa trochu zaspala. Tak jsme si to zas odklidili sami.Tedy možná dojedou po obědě, ale do oběda to už nevypadá :-)

    OdpovědětVymazat
  2. U nás už začnul zelený traktor Luboše

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda že Luboš jezdil a odklízel ale ten nový traktor co má není zelený - naučte se barvy :-)

      Vymazat
  3. Proč obec nezajistí monitorování rychlosti na silnicích jako to mají všechny ostatní obce i podstatně menší jako například Šlapánice? Pan starosta Bíža se zasadil o to abychom obecní úřad měli jinde než v zámečku a v centru obce a dal jej k hlavní silnici "údajně" ,že to je levnější.(chtěl bych aby nyní porovnal co kolik stálo a o co přišla i nefinančně),tak proč to nedodělal tak jak se má a nenechal tam nainstalovat měřiče?To asi Drozdík neumí nainstalovat a tak by z toho nebyli provize co?

    OdpovědětVymazat