Mšené-lázně Fórum všeho lidu

neděle 9. listopadu 2014

Jak se má věc se Zemanem

http://www.novarepublika.cz/2014/11/hystericka-kampan-proti-zemanovi.html

4 komentáře:

  1. http://3zcnc.sweb.cz/Schwarzenberg.doc1.doc

    OdpovědětVymazat
  2. Prý ostuda národa ...
    Ku... také rozhodně není vhodné aby se takto prezident vyjadřoval, ale....
    Ostuda národa je podle mě to, že NÁROD DOVOLIL "demokratickým" politikům zničit a podupat co bylo dobré, rozprodat a rozkrást naší, do revoluce poměrně bohatou zemi,...... To je ostuda národa!!! .....Kdebyl národ?...Pouze mlčky čuměl..! Bědoval za zavřenými dveřmi...!
    Když se jedinci obohacují na úkor lidu a okrádají ho, to je ostuda národa!
    Ať si dnešní "moralisté"sáhnou do svědomí, v senátu si sprostě nadávají, chrápou,dokáží se "ožrat" jak čuňata a ještě jsou nas...ný, že se jim zrušil bar?
    To je ostuda národa! Ostuda ve světě? Nejednou jsme viděli jak si státníci ve světě dávají po hubě, perou se,až se válej po zemi.
    Každý stát má starosti sám se sebou...nehledě na to, že v některých zemích ani neví, že nějaké Česko existuje. Tak jaká ostuda ve světě?
    Politici v EU se nestydí v pátek už s kufry se chodit pouze podepisovat jen na vrátnici, samotný podpis už totiž znamená, že byli jako v práci - a to už činí přes 200,-Euro. To je ostuda všech národů!
    Ale nemůžeme se divit, vždyť berou tak "směšné almužny..."
    Co udělali ti vrchní "úřadové" pro náš stát tak světoborného, že si zaslouží takové platy k tomu ještě různé slevy, příplatky, výhody??? A fyzicky postižení a nemocní se musí doprošovat o každou korunu? ... kterou stejně nedostanou - to je ostuda národa! "Celebrity"ze svých stupidních pořadů, berou nehorázné peníze, neví co roupy, do nekonečna sami sebe vyhodnocují,... když jim anketa položí otázku ze všeobecného přehledu, kterou by měl znát každý Čech, tak neví nic - to je ostuda národa!
    Hlavně, že kritizují, vypouštěj svá moudra, jen se předvádějí, samá VIP-žranice, ...to je ostuda národa!
    Všichni chtěj hrát v seriálech-cpou do nich i své děti, jen hrabou, všichni chtěj zpívat, všichni chtěj být VIP, jenom makat nechce nikdo...to je ostuda národa!
    A ti co mají nejvíc másla na hlavě, se tu budou najednou ohánět velkými slovy? ...DŮSTOJNOST,...ČEST,... SLUŠNOST...?... A kvůli kundě se bude svolávat REVOLUCE ?
    ... Ježíš my jsme ale banda komediantů !
    S pozdravem

    Standa Hudec z Jemníků

    OdpovědětVymazat
  3. http://aeronet.cz/news/jak-funguji-ceske-medialni-agentury-pro-pruzkum-verejneho-mineni-exkluzivni-vypoved-zamestnance-o-praktikach-spin-doctoringu-planovani-vysledku-pruzkumu-prefabrikace-volebnich-preferenci-ovlivnov/

    OdpovědětVymazat
  4. Certain news blogs besides draw in perusers to have their own one of a kind trades. The space draws in you to make a gander at the results of various events and separate current issues. You have your own one of a kind rise assessments showed up on an unclear stage as that of perusers from around the world. medios independientes

    OdpovědětVymazat